БГ тунинг специалисти с нов ъпгрейд – този път на интериора на Mercedes-Benz SL

vilner-mercedes1Българските тунинг специалисти Vilner този път показаха таланта си върху емблематичния модел на Mercedes-Benz SL. По думите им, това е един от най-смелите проекти. Причината се крие във факта, че са използвани пет различни материали, които – подбрани внимателно в една тоналност – показват, че когато има усет и чувство, екзотичният избор съвсем не е кич, разказват от екипа.

Като цяло, стелките, тавана, кожата, предпазните колани и пластмасовите елементи в оригиналния Mercedes-Benz са в сиво и се комбинират с кафяви дървени апликации.
За да се повиши неповторимото усещане, което колата оставя у пътниците, Vilner решава да използва в този проект кожа Nappa с античен ефект, кожа от крокодил и кафява Alcantara, съшити с контрастни шевове.

Воланът е модифициран като му е придаден по-агресивен вид и ергономичност за по- добър захват. Таванът от друга страна, както и огледалото за обратно виждане и всички пластмасови елементи на седалките и праговете, са облечени в Alcantara.
Мокетът и стелките са сменени с кафяво-сив меланж. Нещо много впечатляващо в този проект е, че всички дървени апликации, някои от пластмасовите елементи и скоростният лост са рисувани на ръка, за да им се придаде вид на патинирала стомана.
Аудио системата е изцяло подменена с компоненти на DLS; източникът е подменен с мултимедия на PIONEЕR, добавени са два усилвателя и нов субуфер. В допълнение, Интериорът е безшумен, което допринася за по-голям комфорт и укротяване дори на минималните вибрации в купето. В заключение – във вратите са вградени лазери, които проектират логото на Vilner.

Може да харесате още...