3 медала за възпитаници на КСУ “Св. Георги“ в лекоатлетически крос

ksu_medali_043 медала от Националната кросова верига „Пловдив-аквафреш“ са най-новото попълнение към трофеите от лекоатлетически състезания на възпитаниците на Комплекса за социални услуги „Св. Георги“ в Пловдив. Веселка Джавкарова се окичи със сребърен медал, а Десислава Петкова и Стефан Иванов – с бронзови отличия. Тримата позираха като истински модели с наградите за бързина в 800 метра 🙂

Състезанието се проведе преди броени дни в Градската градина в Пловдив – участваха близо 500 души от цялата област, а отборът на Комплекса беше от 7 човека под ръководството на учителя по физическо възпитание Рангел Чобанов, който е и треньор на младежите.
Миналата година на същия турнир в генералното класиране възпитаниците на КСУ „Св. Георги“ спечелиха 6 купи и множество медали. Наред със сегашните отличници, в класирането до трето място се наредиха още Бистра Димитрова и Любен Асенов, а Александър Иванов спечели купа за трето място от Националната лекоатлетическа щафета „Рекорд“.
Момчетата и момичетата от социалния Комплекс са изключително мотивирани да поставят рекорд на досегашните си постижения и твърдят, че в оставащите им 9 месеца до края на годината ще постигнат целта си. Спортният им хъс заразява и останалите възпитаници, които след всяко състезание ги посрещат като герои.

Може да харесате още...