Утре – мобилна приемна на президентството в Габрово

izbori_002От утре, 27 март, до 29-ти същия месец включително, габровци ще могат да се срещнат с експерти на президентството без да ходят до София. Мобилната приемна ще бъде разположена в Областния информационен център в сградата на Община Габрово на адрес пл. „Възраждане“ 3. Хората ще могат да влизат през служебния вход на сградата – до Пощенския клон, съобщиха от пресцентъра на Президентството. Работните часове са за сряда от 14.30 ч. до 17.00 часа; в четвъртък – от 9.00 ч. до 12.30 часа и от 13.00 ч. до 16.30 часа. И в петък – от 9.00 ч. до 12.30 часа и от 13.00 ч. до 16.30 часа.

Това е втората мобилна приемна, която президентската институция открива за граждани извън столицата. За три дни през юли 2012 година във Варна експертите на Администрацията на Президента приеха повече от 70 молби и жалби на граждани. Сред основните проблеми, за които хората потърсиха съдействие от Администрацията на Президента тогава, бяха застрояването на зелените площи в Морската столица, некоректни сметки от доставчици на обществени услуги, индексиране на доходите от пенсии и други.

Очаква се сред въпросите, които габровци ще поставят, да саи  тези, свързани с обезщетения след ураганния вятър от средата на март тази година.

Може да харесате още...