Ана Морейра – в Пловдив за премиерата на филма “Табу”

ana-morejraЕдна от главните изпълнителки в лентата на португалеца Мигел Гомеш “Табу” – Ана Морейра, пристига в Пловдив за премиерата на филма. Той е включен в програмата на “София филм фест в Пловдив” и ще бъде прожектиран в неделя 18.30 часа в Лъки Синема, а входът е свободен! Лентата е от 2012 година. Освен Морейра, в него участват още Тереза Мадруга, Лаура Соверал, Изабел Кардозу. Португалската актриса Ана Морейра гостува на София филм фест и като член на журито за документални филми.

Възрастната португалка Аурора живее с домашната си помощничка от Кабо Верде. В съседство е дома на Пилар, която е посветила живота си на грижи за другите. В замяна на усилията си обаче тя не получава благодарност, особено пък от известната с подозрителността си Аурора, която обича да прекарва дните си в казиното в Ещорил и да губи и без това мизерните си спестявания. Когато възрастната дама предава Богу дух, Пилар тръгва по следите на стар неин любовник.
След края на филма публиката ще има възможност да се срещне със специалния гост – актрисата в главната роля Ана Морейра.

Може да харесате още...