На 6 и 7 април раздават „Оскари” за заслуги в гейминга

netwarsТежката дума на феновете ще определи кои са най-заслужилите геймъри в България за изминалата година. Събитието ще бъде част от програмата на първия изцяло геймърски фестивал у нас – PlayЕxpo 2013, който ще се случи в Зимен дворец на спорта в София, на 6 и 7 април. Номинираните за награда в стил „Оскар” ще бъдат разделени в 9 различни категории за постижения в сферата на електронния спорт. Гласуването ще се проведе чрез онлайн платформа, а номиниран може да бъде всеки, който убеди журито в своите заслуги за популяризирането и развитието на българската гейминг сцена.
Записването става  тук.  

Посетителите на PlayЕxpo 2013 ще могат да участват още в различни компютърни гейм-турнири и да се състезават за общ награден фонд на стойност 20 000лв, който е и рекорден за страната. Сред дисциплините са включени хитови заглавия като Starcraft 2, LoL, FIFA 2013, Pro Evolution Soccer 2013, Quake Live и други.

Сериозен интерес се очаква да предизвика и ефектното косплей състезание, на което артисти ще демонстрират ръчно изработени костюми на герои от модерната култура и ще ги представят на сцена в зрелищно шоу.

Билетите за PlayExpo 2013 са на промоционални цени до 05.04.2013 г. – 15 лв. за еднодневен билет, 20 лв. за двудневен билет и 25 лв. за комбиниран конферентен билет, в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна.

You may also like...