Над 80 стажанти ще приеме VIVACOM в кампания 2013

books-studentsНад 80 свободни стажантски позиции отваря VIVACOM през 2013 година. За десети пореден път телекомът ще даде възможност на студенти от пет града в страната – София, Варна, Плевен, Русе и Хасково – да станат част от екипа на компанията в 12 основни дирекции в компанията – „Продажби”, „Маркетинг”, „Информационни технологии”, „Експлоатация и архитектура на мрежата”, „Продукти и услуги”, „Финанси”, „Човешки ресурси”, „Връзки с обществеността”, „Право и регулация” и др. В резултат на миналогодишната кампания 30% от младежите, които взеха участие, бяха назначени на постоянна работа в телекома.

Основните предимства, с които се отличава стажът във VIVACOM, са конкурентното възнаграждение по време на целия престой; работа по индивидуален проект, резултатът от който всеки студент може да постави в автобиографията си; осигуряването на препоръки и сертификати, които да послужат пред бъдещи работодатели; както и напълно безплатни обучения в специализирани модули, които дават основни бизнес умения на бъдещите професионалисти в корпоративна среда. За стажантите традиционно се организира и тиймбилдинг, който им позволява да приложат на практика своите ключови качества и да докажат желанието си за победа.

Кандидатстването за летен стаж във VIVACOM става през сайта и през Facebook страницата на компанията, като крайният срок за подаване на документи е 30 април. Условията към бъдещите стажанти е да учат във висше учебно заведение и да са завършили поне втори курс.

източник: VIVACOM

Може да харесате още...