Total Sport Saturday събра десетки хора в първата мулти спорт зала в България

ts_sat_3_012Няма такъв спининг-инструктор в България като Люк – коментираха участници в дебюта на Luc de Vadder, бивш боец от NATO SF (Special Forces). Люк е трето ниво спининг инструктор, което е и най-високото. В Пловдив часовете му ще бъдат всяка събота от 10 часа в Клуб Тотал Спорт. Днешният промо-клас с него беше само демонстрация на това, което могат да получат като заряд и емоция от спининга с един изключителен професионалист любителите на този тип кардио-тренировки.

Супер натоварваща, но и без аналог като атракция, се оказа и кръговата тренировка BODY FIT с Таня, Ади и Венци. Уникалното трио забърка истински взривоопасен коктейл от аеробика, dance и фитнес с гирички, щанги и ластици. За един ts_sat_3_022час участниците, разделени в три групи, се завъртяха 3 пъти през упражненията на всеки един от инструкторите. Освен че се горят много калории по този начин, той може определено да те насити с настроение и енергия за цяла седмица след това. Не е важно да си бил във фитнес залата или да си играл аеробика преди да опиташ доза от BODY FIT с Таня, Ади и Венци в Тотал Спорт. Хубавото е, че новите хора се впсиват веднага в общия ритъм, който се сменя коренно преди да си помислиш, че е еднообразен с повторенията си.

Веднага след кръговата тренировка, Таня показа какво значи dance фитнес сета й HOUSE IN THE HOUSE: красиво, артистично, съвременно и със сигурност различно от всичко, което някога сте опитвали.

ts_sat_3_001Днешните специални класове откриха сезона на разбуждането от зимен сън и споделянето на пролетно очакване в Клуб Тотал Спорт. Това е времето, в което трябва да събудим тялото си за движение, да стегнем мускулите и да се подготвим за истински горещата си лятна форма, с която да се чувстваме здрави и релаксирани.

Освен специалните тренировки днес, пловдивчани, които традиционно избират съботите за раздвижване, играха още ЙОГА с Лана и АЙКИДО с Робърт и Стоил; топиха колограми на SPINNING с Мария и ТАЕ–БО с Албена. Разбира се, и в индивидуалните часове с инструктори по СКУОШ и ФИТНЕС.

Това, с което Клуб Тотал Спорт е различен, е, че ако не си настроен на спортна вълна, просто можеш да пиеш кафе и фреш с приятели или да ангажираш специална фотосесия за себе си, семейството си или човека, когото обичаш – пред камерата на Юлиан Георгиев от F2F TV.  Ето и част от неговия фото-разказ , всички снимки очаквайте във фейсбук страницата на F2F TV 🙂

Може да харесате още...