DiGitAll – за технологиите, интернет и пристрастяването… С Димитър Цонев

гост автори: Юлиан Георгиев и Димитър Цонев

Вижте едно интервю. Първото от поредицата DiGitAll – в която ще говорим не само за цифрови технологии, а ще се опитваме да “изкопаем” интересните неща от различни теми… Всичките те – свързани с живота, Вселената и всичко останало… Водещ е Димитър Цонев, който ще разговаря с Владислав Неделев…

Днес е все по-трудно да си представим живота без бърз интернет, без мобилен телефон (за предпочитане – смартфон) и без достъп до социалните мрежи. До такава степен сме свикнали вече с тях, че те са неразделна част от живота ни. Но дали можем да говорим за пристрастяване към тях, дали им обръщаме повече внимание, отколкото е нужно и дали не се лишаваме от други преживявания в полза на виртуалното?

Разговорът с Владислав Неделев е за предстоящия младежки обмен в латвийския град Лиепая, където представители на няколко държави ще дебатират относно пристрастяването към новите технологии и интернет. Владислав е един от представителите от България и ексклузивно за F2F разказа повече подробности относно предстоящото събитие.

Това видео е и своеобразен дебют на новата рубрика DIG IT ALL, в която чрез кратки видеоматериали ще се опитамe да следим случващото се в дигиталния свят и влиянието, което оказва върху реалния. Дали дигиталното ни битие е новата реалност, доколко и как ни променя – следете рубриката.

Може да харесате още...

3 Отговори

  1. F2F TV каза:

    Petar, ако имате идеи – заповядайте да ги обсъдим и да пробвате да ги направите. F2F TV е абсолютно отворена медия за лица и теми, които трудно намират място в “големите” телевизии, защото техният интерес е главно към едни и същи хора и главно към политика…. Новата рубрика на Димитър Цонев се оказа, че се посреща с повече от очаквания от нас интерес, според статистика от google. И една от причините е, че не е перфектна! Аман от перфектност, която дрънка на кухо.

  2. Petar каза:

    Има разлика да си на всяка манджа мерудия във ФБ и да правиш интервю. Слаба, зле подготвена и изпълнена работа.

    • Благодаря 🙂 Ако сме търсили перфектност, щяхме да сме снимали по няколко дубъла. Целта беше друга, за радост ти се е изплъзнала.