“Улица на топло” 2 събира в неформална среда Общината и уличните артисти

ulica_na_toplo_1_018След като Община Пловдив коригира политиката си към уличните артисти на Главната, второто издание на арт-инициативата “Улица на топло” на F2F TV ще срещне лице в лице в неформална среда заместник кмета по култура Стефан Стоянов с танцьори и музиканти тази сряда от 20 часа в Total Social Club на Total Sport. Идеята е на фона на талантливите изпълнения на артистите да се продължи позитивния диалог между тях, защото той е полезен за съхраняване на бохемския дух на пловдивската Главна – каузата от първата „Улица на топло“ в първия ден на февруари, която споделихме с колегите от интернет медията Под тепето и която се оказа успешнa.

Второто му издание ще започне с най-атрактивните моменти от светлинното шоу под името “Циркоделико Кабаре” на трупата Cumbo Circus от 6-ма българи под артистичното ръководство на италианеца Давид Романело. Директно от ulica_na_toplo_1_032Аржентина при нас ще представи новия вариант на атрактивния си танц и игра с топки “Мементос” Димитър; очакваме да дойде с акустичната си китара и музикантът Стефан Манев. И още – Стефани Чифчибашиева ще свири на тарамбука, а Кика – на необичайния за българите инструмент бендис. Познатите от първата “Улица на топло” артисти – музикантът Павел Попов и група, както и емоционалната танцьорка Ана Саласар и нейната ученичка Стейси също ще бъдат с нас, очакваме и началник отдел „Обществен ред и управление при кризи“ към Община Пловдив Георги Маринов, който е истински щастлив от това, че уличните артисти наистина преобразяват Главната.

Отново ще се играе “на шапка” в подкрепа на свободните артисти. На символична цена на място ще може да се купуват и ulica_na_toplo_1_017снимките с някои от тях от фотоизложбата на Юлиан Георгиев.

Входът и за втората “Улица на топло” е свободен.  Така че – ако сте в Пловдив в сряда вечер – и искате да се заредите с настроение и свободен дух – елате.  На нестандартната ни „улица“ в Тотал Спорт може да се пие бира и вино, а контактът между хората е направо задължителен 🙂

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. F2F TV каза:

    Съгласни. И действаме по въпроса – първо с “Улица на топло”, после и с други инициативи 🙂

  2. Всъщност е добра идея да се помисли за по-голям нетуоркинг и нови запознанства и срещи, вместо безинтересното затваряне в групи „с тях дойдох, само с тях общувам“.