Салон за красота и мода в сърцето на София с мебели стил Луи 16 търси новия си собственик

salo6Истинско бижу в сърцето на София търси новия си собственик, за да му отдаде целия си блясък и великолепие. Става дума за изискано място със статут на салон за красота и мода, което никога до този момент не е бил ползвано. Обзаведено е с мебели в стил Луи 16, изработени ръчно в луксозно дизайнерско студио в Лондон. Кралските извивки на огледалата и 4-те стола с обков, сякаш от злато, са изкушение и за най-капризния вкус към детайла. Тънката граница между лукса и кича е стриктно спазена от умелите английски майстори на дизайна и за останалото оборудване в салона – мивка за косите, конзоли с плот от масивен гранит, витрина и скрин с чекмеджета. Истинска наслада salon2за сетивата са и принадлежностите за коафьорите, който ще творят тук. До трите места за тях е разположен кът за маникюрист, има кокетна къщичка за масажист или козметик и зона за релакс. Салонът разполага и с климазон, който бъдещият собственик има свобода да прецени къде да монтира. Всичко – разположено в 1 помещение със санитарен възел – общо 57, 16 кв. м. с общите части.

Цялото това съкровище търси своя нов собственик срещу 179 000 евро. Има възможност и за 8-9 кв.м. складово помещение в същата сграда, по споразумение. Според запознати, цената е уникална, тъй като локацията – ул. Пиротска, на гърба на сградата на Лукойл – е едновременно престижна и удобна. Наоколо има много административни сгради, а в тази, в която над партера е разположен салонът, е построена съвсем скоро. В нея има американски колеж, агенции за тържества и туризъм, мебелен магазин, зъболекарски кабинет и офис за демонстрации на зъбни импланти.

Първите два етажа обособяват малък търговски комплекс, на 3-тия етаж са офиси, а жилищата започват от 4-тия. Около сградата има 2 хотела – Анел и Бутик Булгари, в които отсядат чужденци, а в пресечките наоколо – звукозаписно студио и както се твърди – единственият магазин за професионални облекла за състезателни танци. Към плюсовете се добавя и salon1близостта до метростанция и пешеходната част на Пиростка с богат избор на обществен транспорт. МОЛ София е също така в близост.

Сегашният собственик е млада българка, която от дълги години живее в англиската столица със семейството си. Тя мечтае салонът, обзаведен с вдъхновение и любов от нея, да намери онзи нов стопанин, който не просто ще развива бизнеса си, но и ще създава красота. И точно затова е готова да коментира посочената цена. Ако сте готови да започнете своята приказка тук, свържете се с екипа на F2F TV на адрес: admin@f2ftv.net

Може да харесате още...