Символът на нощния живот в Париж идва за първи път у нас през май

modaОт сряда, 30 януари, в НДК започват продажбите на билети за авангардното кабаре CRAZY HORSE PARIS. То идва за първи път в България с целия си блясък, съблазън и автентичност в залата 3 на НДК на 17 и 18 Май от 20 и 22,30 часа 🙂 Символът на нощния живот на френската столица ще представят последната си програма Forever Crazy като част от световно си турне.  Какво да очакваме? Женска красота, стилни костюми, оригинална музика и респектиращи високотехнологични светлинни ефекти. 

Световната обиколка на Forever Crazy стартира във Виена/Австрия. Следват – Женева, Кан, Монреал, Кюбек, Мадрид, Киев, Москва, Санкт Петербург, Тайпей, Бейрут… Екипът се състои от 19 човека, а техническото и сценично оборудване надвишава 7 тона.
Новата програма, която тепърва ще ражда легенди, е създадена в памет на основателя на легендарното кабаре Алан Бернардин. Шоуто предлага селекция от най – добрите номера в репертоара им-класиката в жанра “Боже, спаси нашия Барешкин”, създаден от лейтенант от британската армия, с който откриват всяка прграма от 1989 година, танцът на талантливия френски хореограф Филип Декуфле от 2009 година “Криза? Каква Криза!”, инспириран от световната икономическа криза и още, и още.
За ценителите на изщната женственост – ето и малко информация за LA CRAZY HORSE. Клубът e основан на 19 май 1951 година от Бернандин, чиято идея е да свърже в едно общо шоу изкуството и женската магия.

Снимки – Antoine Poupel

Източник: ABA

Може да харесате още...