Глобалният бранд за пътуване и туризъм My Destination търси нов околосветски пътешественик с конкурс

manama_001My Destination, глобален бранд за пътуване и туризъм, функциониращ с помощта на общност от местни експерти, обявява началота на невероятния конкурс „BBB” (Biggest, Baddest, Bucket List) и ще предложи на един късметлия наградата на живота му – изцяло платено шестмесечно околосветско пътешествие до минимум 25 международни дестинации и парична награда от 50,000 щ.д. при завръщането му. Това обявиха от националния клуб София прес.

Конкурсът ще се проведе в партньорство с редица международни асоциации, включително Hotels.com, Travelex and Viator. Той стартира точно днес, 28 януари и приключва на 31 март 2013 година. Бен Саутхол, победител в конкурса “Най-хубавата работа в света” на Туризъм Куинсланд (Tourism Queensland’s Best Job in the World), ще председателства оценката на участващите в конкурса в качеството на гостуващ съдия.

Какво значи пътешествие на живота ви с писане на блогове? Шест месеца, през които ще обиколите света, като всичките ви разходи ще бъдат платени. Ще пишете блогове, ще се срещате с местните хора и ще участвате в предизвикателства във всяка дестинация. Предизвикателствата ще бъдат мащабни и разнообразни и ще обхващат всичко – от посещение на забележителност до дегустация на местен деликатес и от престой в дома на някое семейство до покачващи адреналина дейности. Най-хубавото е, че победителят ще има възможност сам да създаде свой собствен шестмесечен план на пътуването. Ще пишете блогове за My Destination по време на пътуването, като ще информирате приятелите си у дома и хората по света за развоя на приключенията ви и новите приятелства, създадени по пътя.

А какво още за паричната награда? След приключването на всички предизвикателства и задачи, свързани с писане на блоговете по време на шестмесечното пътуване, цяло гърне злато: 50,000 щ.д. ще очаква победителя при завръщането му. Ще може да похарчите тези пари за каквото пожелаете – да изплатите студентския си заем, да стартирате собствен бизнес или да си купите дом – сумата наистина може да промени живота ви!

bbb_web_medБен Саутхол спделя: “Спечелването на конкурса “Най-хубавата работа в света” (Best Job in the World ) наистина промени живота ми и нямам търпение да помогна да се избере победителя в конкурса „BBB” (Biggest, Baddest, Bucket List ) и да помогна на някой друг да получи възможността, която може също да промени живота му. След като спечелих през 2009 година, не съм се обръщал назад и сега съм във възторг, че има подобна невероятна възможност за пътуване с писане на блогове, която наистина изглежда, че ще влезе под кожата на толкова много дестинации в света”.

И сега – най-важното – как да се включите за участие? Включването за участие и спечелване на конкурса „BBB” е изключително просто.

Първа стъпка: Кандидатите трябва да подготвят за участие видео на английски език и в рамките до три минути да ни разкажат за любимата си дестинация в света – независимо дали това е градът, в който живеете, най-хубавата ви ваканция или мястото, което винаги сте мечтали да посетите.

Втора стъпка: Качете видео материала заедно с попълнения формуляр за кандидатстване и запис в стил блог при пътуване на www.mydestination.com/bbb. Видеото и блога могат да бъдат за две различни дестинации, така че да покажат творческите ви възможности и разнообразни таланти.

До списъка с класирани финалисти ще бъдат допуснати десет кандидати, пет, избрани от My Destination, и пет, избрани от цял свят, след което ще стартира финалният кръг за гласуване – тогава със сигурност трябва да насърчите всичките си приятели и семействата си да гласуват за вас!

Ключовите дати са:
28 януари – състезанието е открито
31 март – приключват участията в състезанието
12 април – обявяват се топ 10 финалисти и започва финалното гласуване
26 април – избират се топ 3 финалисти
7 май – обявява се победителят
8 юни – започва пътуването на живота за победителя, което продължава до декември

За повече информация и участие в конкурса вижте тук. 

Източник: София прес

Може да харесате още...