Непознати възможности да живеем здравословно – без стрес и болка – в Тотал Спорт Пловдив

totalsport1Един от греховете на съвременната медицина е, че направи хората пасивни към своето здраве – все търсят някой друг да се погрижи за него. Това трябва да се промени и ние сме готови да покажем, че човек може да е активен в избора си да живее здравословно. Това ми каза д-р Благов, когато го попитах какво точно ще се случи на 28 януари от 18 часа във Фитнес и Скуош Клуб Тотал Спорт в Пловдив. Обявена като лекция на четирима специалисти в областта на здравето, тя ме провокира с темата: „Качество на живот, пречистване и дълголетие през погледа на древното познание и съвременната наука“.

Не може да се храниш с боклук, да не спазваш никаква здравна хигиена и да искаш да си добре, категоричен е Благов. Той е физикален лекар, но се допълват с колегите му, с които започват серия срещи в Тотал Спорт. Освен него, пловдивчаните в екипа са още 2-ма – инж. Христов е технолог по хранене; инж. Николов се занимава с квантова медицина. Представителят от София е д-р Шишков, хомеопат и диетолог. В този състав експертите са готови да разбият тотално представата ни за начините, по които можем да съхраним здравето си и нещо повече – да повишим качеството си на живот.

Едва ли някъде другаде, освен по време на серията лекции в Тотал Спорт ще можем да видим и чуем на едно място за пачовете, основани на принципите на квантовата медицина, които действат изключително ефективно срещу болка, за повишаване на имунната защита и за цялостно прочистване на тялото; за олигопептидите – хранителни добавки, разработени в Санкт Петергбургски институт, подпомагащи синтезирането на биологично активни вещества в организма; както и за най-новите научни постижения в храненето и консумирането на вода.

Изключителната възможност да питате и да получите отговори, свързани с вашето здравословно настояще и бъдеще, е със свободен вход, казват от Тотал Спорт. И още – може да доведете със себе си и приятели, защото няма нищо по-хубаво от това да прекараш една позитивна вечер в модерния уют на Тотал Спорт, откривайки, че здравето не е само за хората с много пари и контакти. Оттук нататък има само една крачка, за да подобрите качеството на вашия живот и да я направите – зависи само от вас.

И така – елате в Клуб Тотал Спорт на ул. „Екзарх Йосиф“ 13 и вече ще сте тръгнали по пътя на здравето. Аз вече съм тук 🙂

 

Може да харесате още...