Тотална отстъпка за карти във Фитнес и Скуош клуб Тотал Спорт Пловдив

total_sport_03Тотална отстъпка от 50% за шест месечни и едногодишни карти за фитнес обяви най-модерното пространство за фитнес и скуош в Пловдив – Клуб Тотал Спорт. Промоцията продължава до 15 февруари и в нея могат да се включат всички, които искат да подарят на себе си или човека, когото обичат, релакс и добро здраве.  Може никога досега да не сте идвали при нас, може и да сте сред най-редовните ни клиенти – отстъпката е за всички и тя ще ви помогне да погледнете по-ведро към вече започналата година, казват от Тотал Спорт. Важно е да се знае, че намалението не е обвързано с някакъв ангажимент от страна на клиента – като например да доведе нов клиент, който също да купи такава карта.

total_sport_01И така – какво ще спечелите, ако вземете промо-карта за половин или една година? Първо – положителни емоции, събудени от физическата активност, модерен уют, среда на хора, осъзнали колко е важно да се чувстват добре, безплатен душ, безплатен паркинг и още много възможности, от които може да се възползвате дори докато тренирате…

За тях ще ви разкажа след броени дни, а тук само ще подчертая, че просторната и климатизирана фитнес зала е оборудвана с уреди на американската фирма Cybex, която се слави с изключително прецизната им биомеханика. Това значи, че ставите ви няма да се товарят, докато ходите или тичате на пътеката или крос-тренажора, например. Нещо повече – последният модел бягащи пътеки Legacy 750T ще ви предложат, докато горите калории, да не изоставате от това, което се случва по света и у нас, благодарение на персоналните TV монитори.

total_sport_02Сред кардио уредите във фитнес залата на Тотал Спорт може да ползвате и най-новия модел Arc Trainer® 750A, отличен от престижното списание „Фитнес мениджмънт” за най-добър фитнес уред на 2003 и 2004 година. Макар и на закрито, тук можете да усетите и тръпката на всеки гребец – чрез признатия от специалистите за най-добър гребен тренажор в света – Concept 2.

Как Клуб Тотал Спорт Пловдив налага total style за здравословен живот и face to face общуване – очаквайте в серия фото и видео-разкази само по F2F TV скоро. А дотогава побързайте да грабнете от промоционалните карти, защото доброто настроение, с което тук ще се заредите, със сигурност ще отвори пътя ви към успеха : )

Може да харесате още...