F2F TV с отворена кампания за всички позиции по предстоящото народно допитване. Реfeрендум тръгва от Нова година

izbori_002Националните медии, обществени по предназначение, започват кампании за информиране на хората у нас като всеки, който желае да се включи, ще ПЛАЩА по утвърдена тарифа. F2F TV ще направи обратното: понеже сме напълно субективна медия и смятаме, че всеки българин има право да получи информация на принципа – колкото повече, толкова повече и по възможност от различни източници – каним политически партии и експерти да изявят напълно БЕЗПЛАТНО позициите си по въпроса, заложен в националния референдум: „ДА СЕ РАЗВИВА ЛИ ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ЯДРЕНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА?“

Това, което трябва да направите, ако искате да споделите с нашите зрители и читатели вашата позиция, е да изпратите мейл до нас (admin@f2ftv.net), в който представяте организацията или партията, която представлявате, както и себе си, ако сте в качеството си на частно лице-експерт. Опишете позицията си кратко – в рамките на 500 знака. И защо смятате, че трябва да се гласува с ДА или Не на предстоящия референдум. Всяка политическа партия или организация, както и експерт, могат да изпращат до 4 публикации, както и линк към техни фейсбук страници или личен профил. При желание за повече от 4 на брой публикации по темата за предстоящия референдум, те ще бъдат публикувани срещу 50 лв. без ДДС на брой (за целта може да се свържете с нас на посочения електронен адрес). Няма да публикуваме нападки, грубости и нецензурни квалификации; няма да пускаме и анонимни електронни писма с позиция.

И така – ще стартираме след Нова година рубриката Реfерендум с първата публикация, която получим на електронната ни поща. И ще подреждаме публикациите в реда на получаването им. Право на коментари под статиите имат, разбира се, всички. Както и право да задават въпроси и получават отговори от авторите на публикаците в коментарите под тях.

Може да харесате още...