БГ проект оглави американската музикална класация за прогресив рок

john lawton1„Fairytale” се изкачи на трета позиция в американската музикалната класация за прогресив рок I Am Entertainment.

Това стана само месец след старта на световната му премиера . Част от изцяло бг проекта THE POWER OF MIND, сингълът е продуциран от Intelligent Music /Милен Врабевски, а песните в албума са изпълнени от легендарния вокалист на Uriah Heep – JOHN LAWTON. Световните медии продължават с позитивни оценки след премиерата на албума в средата на ноември:

Classic Rock Radio – UK, Jon Kirkman
Много добре продуциран прогресив рок албум. Музиката на моменти прескача от високоговорителите към вас. На места напомня за хубав Бродуейски мюзикъл, на места за много добър концептуален албум.

jophn lawton2Via Nocturna – Portugal, Pedro Carvalho
The Power Of Mind е необичаен проект, изпипан на всички нива. Бихме могли да говорим за всяко едно поотделно, но магията на албума е толкова силна, че предпочитаме сами да откриете различните страни на това музикално пътешествие. Директно влиза в галерията на безсмъртните!

The Power Of Metal – Denmark, Chris Galea
The Power Of Mind е вдъхновяващо преживяване, независимо дали ще го слушате с компания или сам. Албумът напомня на прогресивния зук на 70-те, на групи като ELP и Supertramp.

Classic Rock Revisited – USA, Jeb Wright
“Феновете, които ме познават творчеството ми през годините очакват нещо ново и с The Power Of Mind получават колекция ототлични песни, добре изсвирени и продуцирани и особено една, с която аз съм много горд…, така че сe уверете сами и прослушайте албума.

Може да харесате още...