Xmas party със зумба инструкторите Веси и Снежи – един фоторазказ за емоцията, която се случи пред камерата на F2F TV

dface_xmas_party_small_060

4 годишният Любослав Дедински е най-веселото dance джудже от коледното парти със зумба инструкторите Веси и Снежи в Пловдив, което се случи с медийната подкрепа и пред камерата на F2F TV.
Любчо беше категоричният победител в импривизирания конкурс, тъй като от първия до последния танц преди обявяване на наградите не спря да танцува. Много обича музиката като цяло, музикален е, проявява интерес и към музикалните инструменти – имаме си малка китара – разказа майка му Лидия, която беше сред финалистките в конкурса за зумба лице през ноември под тепетата. Малкият харесал зумба още когато майка му започнала да ходи. Прибирайки се от тренировка вкъщи и заредена с много емоции, му пусках любимите песни и така той също се влюби в зумбата. А сега след като вече познава Веси и Снежи е още по-запленен, допълва Лидия.
Подаръкът на Любчо от Xmas dance party-то – билет за Ледената пързалка в Пловдив – тепърва ще го зарадва. Сега, обаче, Любчо е в очакване на подаръка от дядо Коледа. Написал е дълго писмо до добрия старец и в него е пожелал електронна книжка, която разказва приказки, IDrive, писта с коли… и не на последно място – сестричка 🙂
Дали белобрадият дядо ще изпълни желанието на първото dance джудже, предстои да разберем през 2013-та година. Едно дотогава ще е ясно – че Любчо ще продължи да танцува с усмивка.
Заради настроението, което носят танците, Екатерина Костова от F2F TV и Веси и Снежи от Зумба с Веси и Снежи раздадоха още две награди на коледното dance party в Stage 51. Най-усмихната dance Снежанка стана дама със същото име – Снежана, а за най-пластична приятелка на дядо Коледа беше обявена Рали Банкова…
Съименничката на Снежанка ще сподели със свой любим човек вечеря в обновения ресторант Менделсон на Хотел Лайпциг в Пловдив, а Рали ще се наслади на сет за двама с ароматно кафе и домашна торта в лоби бара на комплекса. Още един такъв вкусен сет беше изтеглен в томбола за зрителите на коледното dance party.
A общо 8 бутилки вино Домейн Пещера, осигурени от Винпром Пещера, ще развълнуват празниците на други 8 зрители и участници в шоуто. Как се танцува на кънки върху лед, освен малкия Любчо, ще опитат и 4-ма души, чиито номерца от томболата се оказаха печеливши. Наградите за Ледената пързалка предостави Галакси Пропърти Груп, а водещата Виктория Баева обясни, че билетите за пързалката тази година са с благотворителна цел и ще подпомогнат детското здравеопазване в Пловдив. Така организаторите на Xmas party-то приканиxа хората да се включат в каузата на Галакси, тъй като наред със забавлението върху леда, ще помогнат и на децата в нужда.
Много коледна музика и още повече коледно настроение донесоха кодовите думи в празничната вечер: Червена шапка. Те означаваха само едно – че е време танците да започнат!
И така – пред камерата на F2F TV преди Рождество с червени шапки в продължение на часове танцуваха зумба с Веси и Снежи близо 50 усмихнати дами от 5 до над 50 години и… 4 годишният Любчо, на който от сърце му желаем дядо Коледа да му сбъдне желанията 🙂
А вие – ако все още не танцувате – направете го идната година. Танците не само ще ви усмихнат, но и ще ви направят по-добри…

Може да харесате още...