Клиентите на EVN Топлофикация ще разучават нови фактури за топлото

evn_jiciНова визия на месечната фактура за потрбена топлоенергия въвежда EVN Топлофикация. Първият документ е с данни за потрбелението за месец ноември. Фактурата е от две страници. На първата има обобщена и опростена основна информация за общоконсумираната топлоенергия и съответно крайната дължима сума, възможните начините за плащанеи информация за контакт с ЕVN. На втората страница е детайлната информация за формиране стойността на фактурата – отделни компоненти на цената, начините на изчисление, данни за индивидуалното потребление и данни от общата консумация на топлофицираната сграда.

На видно място са посочени контактите на избраната от клиентите обслужваща фирма за дялово разпределение. Всички тези реквизити се изискват от българското законодателство и са неотменна част от документа, обясняват от дружеството. Примерен образ на новия вид фактура може да изтеглите от тук.

Стойността на това, което има да плащате, както за парно, така и за ток, може да направите по телефон като се обадите на номер 0700 10 207 или чрез услугата EVN Онлайн плюс, достъпна от www.evn.bg

Може да харесате още...