Код „червена шапка“ утре пред камерата на F2F TV

freport_zumbaface_final_094Десетки души с червени шапки се очаква да танцуват зумба на 20 декември от 20 часа в Stage 51 пред камерата на F2F TV. Шоуто Xmas zumba party с Веси и Снежи ще запали настроението на участниците с 3 dance сесии и free dance зона. В тях могат да се включат всички, които обичат да танцуват, без значение на пол, възраст, професия и дали изобщо някога са тренирали зумба. Единственото задължително условие в дрескода за вечерта е червената шапка – тя може да е коледна, но може и да е арт-импровизация, обясняват организаторите.

Импровизираните конкурси на партито ще изберат най-жизнерадостно dance джудже, най-усмихната dance Снежанка и най-пластичен приятел на дядо Коледа. Предвидена е и томбола с награди за публиката.
Подаръците за вечерта са осигурени от приятелите на инициативата – Галакси пропътри груп, Винпром Пещера и Хотел Лайпциг. Те осигуряват билети за ледената пързалка на площада в Пловдив, където тепърва ще има безброй изненади в празничните дни; вино за горещи емоции; вечеря за двама в обновения ресторант “Менделсон” на Хотел Лайпциг и 2 сета от кафе с вълшебна домашна торта за двама – за добро настроение в лоби бара на комплекса.
Водещата Виктория Баева, позната като водеща и от конкурса за зумба лице пез ноември, ще обявява магическите думи “Код: Червена шапка” при започване на всяка танцова сесия. Още в началото на вечерта Весела и Снежка Славови пък ще изненадат с новия си коледен зумба танц. Лъчезарните инструкторки обещават незабравими емоции за всички, дошли да се забавляват под ритъма на зареждаща музика и весели светлини. Медиен партньор на шоуто е F2F TV.

Може да харесате още...