Mожем да участваме online в томбола за лека кола

Платформата за електронна търговия в Източна Европа eMAG обяви, че ще изненада своите клиенти в България с нов автомобил – Фолксваген Поло. Шанс да се включат в играта имат всички потребители, които се регистрират в сайта emag.bg в периода между 3 и 23 декември 2012, обясниха от компанията. Щастливият притежател ще бъде избран с томбола в навечерието на Коледа. Името на късметлията ще бъде обявено на 24 декември във Facebook страницата на еMAG на  и в блога на eMAG.

Потребителите на eMAG ще могат да спечелят още много награди от лотарията навръх Коледа: 2 DSLR фото апарата Nikon и 20 компактни цифрови фотоапарата Fujifilm FinePix S4200.
Компанията стартира през 2001 като онлайн магазин за компютърни и офис консумативи и се превръща в един от създателите на румънския онлайн пазар. И в момента се смята, че тя е най-големият в северната ни съседка магазин за търговия на дребно на IT продукти. През септември 2012 eMAG стъпва и на българския пазар като предлага над 10 00 продуктa в 13 категории с фокус върху електроника, IT и уреди за дома.

Източник: eMAG

Може да харесате още...