АTTENTION: Балет Тодес идва у нас :)

Oстрият вкус на истинския живот с неговите падения, разочарования, щастие и еуфория – това ще усетим в новата програма “ATTENTION” на Балет Тодес, който тръгва на турне из страната ни на 28 февруари идната година. Организаторите от DEGRIS EVENTS обещават динамика и неповторима хореография, стилни костюми, оригинално светлинно и музикално оформление. Спектакълът е палитра на разнообразните човешки чувства и емоции. Той наподобява самия живот – непредсказуем, различен, където има място и за радост и за тъга, където се води вечният спор между мъжа и жената и в този емоционален диалог сърцата или се съединяват в едно или се чупят на малки парченца. 

Двукратен лауреат на националната руска музикална премия «Овация», балет ТОДЕС все още съединява несъединимото в хореографията си – класика, хип–хоп и модерен балет, а Алла Духова – талантлив бизнес специалист, взискателен ръководител и просто очарователна жена има една мечта – всички хора, независимо от възрастта, да се събуждат с желание да танцуват 🙂
Балет Тодес е създаден през 1986 година. Създател, балетмайстор и постановчик на балета е Алла Духова. През 2001 година Алла е поканена лично от Путин на среща с 15– те най – изтъкнати жени в Русия, постигнали успех в творческата си кариера.

Името на балета – Тодес идва от един от най – опасните елементи във фигурното пързаляне, а самата Духова е хореограф на носителите на сребърни олимпийски медали французите Марина Анисина и Гвендал Хейзър.
На 28 февруати Тодес ще играят първо в София, 1 март ще развълнуват Пловдив, а на 3 арт ще бъдат във Варна. Билети може да се намерят на касите на НДК в столицата, ДКС в морската столица и централна каса и касата на панаирна палата в под тепетата в мрежата на Ивентим.

Може да харесате още...