Ирина Петкова стана първото зумба лице на Пловдив, очаквайте ексклузивен фоторепортаж :)

Ирина Петкова е първата дама, носител на титлата зумба фейс Пловдив 2012. Тя спечели с 90 точки от двата тура – задължителни танци и волна програма, в които журито оценяваше финалистките с точки от 1 до 3 по 4 критерия – артистичност, музикалност, координация и пластичност. Само с 4 точки след победителката за първа нейна подгласничка се класира Елизабет Марчовска, а като втората подгласничка, с 3 точки разлика, до нея се нареди Милена Колева. 

Освен горещите аплодисменти на публиката и трофеят – лента за глава от черно кадифе – Ирина спечели като призьорка ваучер за романтичен уикенд за двама в Хотел Лайпциг. Връчи й го собственикът на комплекса и културен меценат Радослав Бозуков, който беше в журито на конкурса заедно с главния редактор на Дарик Радио Пловдив Лалка Златанова, президентът на Клуб Старинен Пловдив Сороптимист България Интернешънъл Таня Банкова и ексрепубликанският шампион по спортни танци Галин Биволарски. Двете подгласнички ще споделят с любим човек съответно вечеря и обяд в ресторанта на Хотел Лайпциг, а всички 12 финалистки ще се радват на козметични комплекти с натурални продукти от фирма Рефан България като най-малките дами, танцуващи на финала – сестрите Анелия и Мариела Близнакови – получиха от Рефан специални детски сетове. На всички финалистки зумба инструкторите Весела и Снежка Славови подариха карти с по 2 посещения на тренировки в Nitro fitness. А Екатерина Костова от Ф2Ф Студио награди с грамоти за участие всички 20 смели дами, които участваха и на финала, и на кастинга за него face to face миналата събота. Специалните награди на Nitro fitness – за най-артичстично и за най-усмихнато лице спечелиха съответно Мариана Александрова и Ани Кънева. Вдъхновен от жизнерадостните танцьорки, обаче, от фитнес центъра обявиха пред публиката, че карта за 12 посещения и спортен клин – каквито са наградите за артистизъм и усмивка – ще получат всички финалистки. Публиката, напълнила Stage 51 снощи, също беше изненадана с комплименти. Две деца асистираха на водещата Виктория Баева, за да раздаде общо 7 награди на томболен принцип – от спортна блуза и клин, през карти за фитнес и зумба, кремове от Био нейчърълс до прическа и маникюр в салон за красота Дежа вю. Афтър партито взриви с емоции Stage 51 – на сцената излизаха последователно зумба инструкторите, вдъхновили състезанието, Веси и Снежи, както и колегите им, които го подкрепиха – Ави, Валерия, Жоро, Зори Илия. А клубът се изпълни с танцуващи до полунощ. Очаквайте ексклузивен фоторепортаж от конкурса със снимки на Юлиан Георгиев и Арсен Николов 🙂

Може да харесате още...

3 Отговори

  1. М каза:

    Е как ги сметнахте тези 90 точки:

    1 – 3 по четири критерия?

    4 критерия по 3 точки = 12?

    На мен ми се губят 78…

    • М каза:

      Според статията журито са 4 човека, дори и всички да и дадат по 12 точки … пак не стават 90.

      • Ekaterina Kostova каза:

        Драга или драги М,

        май сте скарана или скаран с математиката – финалистките се оценяваха от жури от 4 члена като се вземаха предвид два от общо трите тура. Както се разбрали – скалата на оценяване беше от 1 до 3 – айде сега – като в задачките за третокласници сметнете колко би могла да бъде максималната оценка на една финалистка, ако всички 4 члена на журито бяха дали по 3 точки за всеки един от критериите в двата тура?