Студиo Вилнер с нов проект: моторът-куче

Моделът Speed Triple на Triumph се е появил се през 1994 година. Тенденция в развитието му е по-агресивна визия и нарастване на големината на фаровете. Speed Triple е най-популярният модел на Triumph. В по-новите модели моторът има по-наперен и агресивен външен вид, но като цяло фабричните промени в течение на годините са по британски семпли.

Българите от Vilner преправят модела на британската фирма (основана от немци) за руски клиент.

Резултатът е BULLDOG. Клиентът желае неговия Speed Triple модел 2011 да стане неузнаваем.

Работният процес започва със скици и 3D модел. С добавяне на нови детайли външният вид става по-масивен и аеродинамичен. Двата предни фара се заместват с един, за който се изработвaт стойка и кутия. Огледалата са сменени и са продължение на кормилото. 

Добавените странични детайли коренно променят силуета на мотора. Те са свързани в долната си част с още един детайл. Тази оптична иновация и специфичната форма на допълненията напомнят излъчването на кучетата от породата английски булдог, от където идва и името на бутиковия мотор.

За по-атлетично тяло е преработена и стойката за номера. В допълнителни детайли се вграждат и мигачите. Булдогът получава и нови Racing джанти OZ. Ауспусите са боядисани в черно.

Резултатът е впечатляващ – не чувате ли дори само от снимките как започва да ръмжи…

Може да харесате още...