Танци и много настроение на кастинга за конкурса за зумба лице в Пловдив на 10 ноември

Вече цяла седмица във фейсбук страницата на първия по рода си конкурс за красота, хармония и здраве за зумба лице в Пловдив е публикуван задължителния танц за кастинга. Хореографията е на зумба инструктора Снежка Славова, която утре ще играе заедно с участничките, докато журито ги оценява по няколко критерия: артистичност, музикалност, координация и пластичност.

В журито влизат 6 зумба инструктори от Пловдив: Веси, Ави и Жоро, Валерия, Зори и Илия, които са представени със снимки и текст отново във фейсбук страницата на състезанието.

Кастингът ще започне с представяне на участничките – всяка от които ще получи номер, по реда на пристигането й в Stage 51; няколко танца за загрявка за всички и представяне на задължителния танц – в групи максимум по 5 човека. Журито ще може да пита за емоциите, които зумба носи.

На кастинга ще може да присъстват фенове и поддръжници на участничките. Както вече съобщихме, сред тях има дами на различна възраст – най-малките са на 9 и 12 години. Подготвили сме комплименти за тези, които не успеят да се класират за финала, разкриха от Зумба с Веси и Снежи. Изненади и много награди ще очакват не само финалистките, но и публиката по време на самото състезание, което ще се проведе седмица след кастинга – на 17 ноември от 20 часа отново в Stage 51.

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. Екатерина Костова каза:

    Ела и виж сама, Тединя 🙂

  2. Tedinya каза:

    Айде, не остана, с нетърпение чакам това събитие! Сигурна съм, че ще е стахотно емоционално, защото зумба е най-страхотната емоция! Зумбааааа 🙂