Най-новите геймърски новини

гост автор: Александър Георгиев, 12 г.

Здравейте, геймъри!

Аз съм Алекс, на 12 години, и всяка седмица ще ви информирам какво става в геймърския свят!  Да започнем с тази седмица!

Като за начало, сигурно вече знаете, че е излязла Assassin’s Creed 3, но ще има ексклузивен геймплей от Director’s Cut версията на играта само на PS3 и PSP.

Говори се, че Far Cry 3 вече бие Far Cry 2 по купувания, а ето още една голяма новина… Излезе preview на Halo 4! Една от най-успешните геймърски поредици – Halo. Също така E3 казаха в едно интервю, че поредицата Mass Effect излиза на 6 ноември, който мина! Ако сте фен,можете вече да си купите всичките игри на изгодна цена!

Хората също се вълнуват, че след само един месец ще излезе Resident Evil 6 – също така една известна поредица за PC, XBOX 360 и PS3.

Все още не е сигурно, но се носят слухове, че E3 в момента разработват Dead Space 3 – може би третата игра от една страхотна поредица. И за тези, които не знаят какво е Dead Space и не си падат по страшни неща, по-добре да не я играят…

И последните три новини:

Какво се случва в World of Warcraft? Само с няколко думи ще кажа – панди, японска и китайска архитектура, сребристи и златни дракони и още много нови анимации!

Вече има демо видеа на игра много подобна на Guitar Hero – Rocksmith, която също ще се пусне на всички конзоли, но има малка разлика. В Rocksmith не ти трябва специална китара ,можеш просто да изкараш своята стара китара, да я „включиш” в компютъра си и да се наслаждаваш, докато се учиш да свириш наистина и докато разучаваш истински стилове за свирене на китара!

В последната новина ще говоря за една много известна игра, наречена League of Legends!  Така, първо и най-важно е, че скоро идва Сезон 3,което означава награди… За хората с рейтинг ще има награди. Също така е обявено, че в Световния шампионат със сигурност ще играят M5 BenQ,CLG.EU и SK Gaming ,но можете и вие да влезете в шампионата! Само трябва да си направите отбор и до 27 декември да стигнете върха на класациите – тоест трябва да сте поне в топ 5 отборите на сървърите EU Nordic East и EU West.

Това бяха новините тази седмица!  Надявам се да са ви харесали…

Може да харесате още...

6 Отговори

  1. Vasko yanev каза:

    brao samo taka we mashinooo

  2. Чадото каза:

    Alex… Кефиш…:)

  3. arsen каза:

    Super e statiqta.Sledva6tata sedmica 6te se radvam ako sloji6 ne6to i za diablo 3 😉 !

  4. Поздравление за професионално написаната статия.
    На добър час с начинанието и много успехи.

    С уважение

    Г.Т.Герасимов
    (ръководител проект Black Screen NGIT)