В Пловдив тръгва отново безплатно училище за родители

Списание “9 месеца” въражда инициативата си за безптално училище за родители. Могат да го посещават не само настоящи, но и бъдещи майки и татковци, които искат да научат повече за това как да бъдат полезни на детето си без да му пречат и обратно 🙂

На 19 ноември от 10:00 часа в ресторант “Арт Клуб” на Драматичния театър под тепетата е и първата лекция. Темата, която от списанието са избрали, е “Практически съвети, свързани с грижата за новороденото и малкото дете”. В ролята на лектор ще влезе Динка Негалова, акушерка в СБАЛАГ “Селена”. Амбицията на организаторите е полезните и практични срещи между медицинските специалисти от града и бъдещите и настоящите родители да се провеждат веднъж месечно.
Този тип учебна програма 🙂 е изпитана и дава добри плодове, тъй като инициативата се провежда вече девета година. През тези години подготовка за предизвикателствата на родителството чрез своеобразното училище са придобили повече от 25 000 бъдещи майки от различни градове, твърдят от списанието.

От есента на 2012 година курсът за бъдещи майки и татковци ще се организира общо в шест града: София, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Плевен и Варна. За ученици са поканени и всички любознателни бъдещи и настоящи баби и дядовци.

Повече информация на тел. 0876 181 114, на www.9m-bg.com, както и на school@9meseca.bg.

Може да харесате още...