Майстори на бг танца покориха френската армия :)

Популярната танцова формация “Masters of the Dance” демонстрира силата на България и с танц покори френската армия 🙂 Родните артисти бяха специални участници на празника на военния елит в една от най-големите бази на морската флота във Франция, град Брест. Формацията представи най-новото си танцово шоу “The Power of Bulgaria”.

90 минутният спектакъл представя разходка из различните фолклорни области на България, както и модерен стилизиран фолклор с акробатични елементи. Цялостното внушение на спектакъла разкрива красотата на българската природа, героичната древна история на народа ни и магията на фолклора. Музиката на спектакъла е авторска с модерен аранжимент, дело на композитора Владислав Тодоров. Тя се изпълнява на живо от музикална формация “Art Masters Band”. Хореографията е на Красимир Димитров.

Това е поредният успешен проект на шоу агенция “Art Masters”, с който те популяризират страната ни и българското изкуство зад граница. Във Франция Майсторите на танца гостуват за втори път тази година след успешното двумесечно турне през лятото. Тогава те забавляваха туристите в големите курорти в Бискайския залив.

Може да харесате още...