В деня на парашутиста Мис България скача с парашут в името на кауза срещу дрогата

Вдъхновена от Феликс Баумгартнер, който преди броени дни скочи от ръба на космоса с парашут, „Мис България 2012” Габриела Василева също възнамерява да осъществи своя дълго бленуван скок. Неслучайно точно в Деня на парашутиста в България – 18 октомври – екстремната красавица най-после ще сбъдне една от най-големите си мечти и ще скочи с парашут от 3500 метра в тандем с опитен инструктор.

Скокът ще се осъществи на летище Ихтиман със съдействието на парашутен клуб Skydive Sofia утре.
Госпожица Василева е инспирирана да се осмели на тази крачка в живота си не за да постигне световен рекорд или само да удовлетвори едно свое приключенско желание, а за да покаже на своите връстници, както и на по-малките от нея, че животът е пъстър и има разнообразни начини да го осмислиш.
Тази година каузата на „Мис България” е за „Превенция от наркотична зависимост при младите хора”. Габриела Василева ще направи своя полет от ръба на възможностите и борбения си дух като част от съвместната си кампания с !no frame media. С това предизвикателство Габи ще успее да докаже на себе си, че „Няма невъзможни неща”, както и ще даде пример на младите хора в България, че могат да изпълват съществуването си с безброй интересни преживявания и има много начини да бъдеш щастлив без дрога и други зависимости, които оковават свободния дух на човека. Габриела ще се докосне до небето и ще покаже, че единствената приятна зависимост е изживяването на мечтите ни, а адреналинът е полезно и приятно пристрастяване.

Може да харесате още...