F2F TV в акция: Коте без име си търси осиновители

Не е ясно кога точно се е родило това бяло пухче, но е факт, че вече два дни е част от екипа на пловдивския Клуб за обществени контакти на хора с увреждания. Вероятно е на месец-два, женско е и след като е намерило отворената врата, явно му е добре при нас, разказва Вяра Мисчиян от Клуба, която се обърна към екипа на F2F TV с една голяма молба – да помогнем за намиране на осиновители за котенцето.
Не можем да го задържим заради крехката имунна система на хората, които ползват Клуба и децата, които идват за ортопедични обувки тук, посочва Вяра. И допълва, че все още котето си няма име, но пък притежава хигиенни навици.
Жената се надява да открие добри осиновители за котето. Ако искате да зардвате някого с дружинка в самотния му дом или пък просто искате да научите детето си на отговорност, ако дори ви е нужно същество, което да ви обича и да обичате – може да се обадите на Вяра на тел. 0885/022-419; 032/640-359 (9-17 ч. всеки работен ден) или направо да ги посетите с котето на адрес в Пловдив – ул. Богомил 21 А /входа на “Съюз на инвалидите – Дружество Пловдив”.

Може да харесате още...