Участничка в конкурса Царица на розите в Карлово става рекламно лице в Китай на…млечни продукти

Карловката Гергана Тодорова, която се състезава за титлата Царица на розите тази година, става рекламно лице в Китай. Поканата затова е дошла директно от Търговското представителство на България в Шанхай. Става дума за китайската фирма “Брайт”, която произвежда млечни продукти. Годишният оборот от 3 милиарда долара на компанията респектират. И състезателката в конкурса за Царица на българската маслодайна роза вече стяга куфарите с майка си за Шанхай, където от 19 до 26 октомври ще текат снимките за реклама на фирмената продукция.

Невероятно, но факт- горд от избора на карловското момиче за рекламно лице на млечни продукти в Китай – председателят на Общинския съвет в града на Левски представи пред местни медии девойката. За съжаление, никой от колегите в Карлово май не е попитал защо лицето и усмивката на Гергана не са украсили първо рекламна брошура на региона … например.
Нещо повече – от Карлово са горди, че преди няколко месеца Милиана Танчева – Царица на розите 2012 година, също била поканена в Шанхай да представи България в различни кампании.
Да ни са честити и Китай, и китайското мляко 🙂

Може да харесате още...