Училище за бъдещи и настоящи родители стартира в Пловдив

На 8-ми октомври 2012 г. ще се проведе първата сбирка на инициативата С „9 месеца” на училище в Пловдив.  Инициативата е абсолютно безплатна и се организира от едно от най-популярните специализирани издания за бременност и майчинство у нас. В ресторантa на Драматичен театър Пловдив от 10.00 часа ще се проведе лекция за бъдещи родители на тема “Хранене и захранване на кърмачето” с лектор д-р Стефан Пепеланов, педиатър. Амбицията на организаторите е полезните и практични срещи между медицинските специалисти от града и бъдещите и настоящите родители да се провеждат два пъти месечно.
Инициативата се организира за девета поредна година от списание “9 месеца”. На тази форма на обучение и подготовка за предизвикателствата на родителството вече се довериха повече от 25 000 бъдещи майки от различни градове. Акушер-гинеколози, акушерки, неонатолози, педиатри, диетолози, психолози и много други специалисти вече се включиха в инициативата като лектори и отговаряха на въпросите на аудиторията.
От есента на 2012 година курсът за бъдещи майки и татковци ще се организира общо в шест града: Пловдив, Пазарджик, София, Благоевград, Плевен и Варна. Оранизаторите от „9 месеца” канят всички любознателни бъдещи и настоящи майки и татковци, а също баби и дядовци.

Може да харесате още...