Задържаха под стража бащата-насилник в Съединение

От днес бащата-насилник, който потресе не само Съединение с жестоките си методи на възпитание, връзвайки 5 годишния си син гол и бос в двора на дома му, от днес е под стража. Най-тежката мярка за неотклонение срещу него взе Пловдивският районен съд.

Срещу 54 годишния изверг е повдигнато обвинение за противозаконно лишаване от свобода на малкия Рангел на 10 септември като деянието е извършено по начин особено мъчителен и опасен за здравето на детето. Тогава, както F2F TV ви разказа, след сигнал в полиципта, детето е било открито посред бял ден завързано по посчения по-горе начин. Бащата признал, че го държи така от час.
Това е тежкото умишлено престъпление, според Съда, и за него Законът предвижда затвор от 3 до 12 години. Това няма да е първото заставане на бащата лице в лице с правосъдието. Оказа се, че той е осъждан за кражба, за която има условна присъда от 1 година и 3 месеца с 3 години изпитателен срок и престъплението спрямо момченцето е извършено в рамките на изпитателния срок.

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване в 3 – дневен срок пред Окръжен съд. От F2F TV се надяват на бърза присъда по случая и на добра среда за малкия Рангел.

Може да харесате още...